nedelja, 11. mart 2018.

Radovi na vodovodnoj mreži u ponedeljak

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar u ponedeljak, 12. marta, od 8 do 16 sati bez vode će ostati potrošači u Šumatovačkoj ulici (između ulica Svetolika Rankovića i Đerdapske). Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Takođe, od ponedeljka, 12. marta do subote, 17. marta, ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Čukarica. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači: u naselju Železnik (12/13. mart), u naseljima Ostružnica, Umka i Rucka (13/14. mart), u naseljima Velika Moštanica i Rušanj (14/15. mart), i u naselju Sremčica (15/16/17. mart).

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, pa se potrošači mole da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Redovno ispiranje vodovodne mreže, koje se obavlja nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta. 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru ovog javnog komunalnog preduzeća na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.